Завантаження ...
banner
banner

Відбулася спартакіада серед держслужбовців Чернігівщини

За підтримки Чернігівського обласного осередку НОК України на стадіоні ім. Ю. Гагаріна пройшла XV обласна літня Спартакіада серед державних службовців обласної, районних державних адміністрацій та працівників органів місцевого самоврядування Чернігівщини.

За підтримки Чернігівського обласного осередку НОК України у Чернігові на стадіоні ім. Ю. Гагаріна пройшла XV обласна літня Спартакіада серед державних службовців обласної, районних державних адміністрацій та працівників органів місцевого самоврядування Чернігівщини. 
 
Традиційно урочисте відкриття спартакіади відбулося з параду усіх команд. Право підняти Державний Прапор України надали олімпійським чемпіонам: Ользі Коробці, Олександру Дідуху, В`ячеславу Деркачу та Геннадію Авраменко. 
 
Учасників спартакіади привітав голова обласної ради Валерій Куліч. Він наголосив на важливості проведення спортивних змагань, а також підкреслив, що спорт є основою здорових громад і здорової нації. Голова облради висловив упевненість, що за підсумками обласних змагань буде сформована сильна команда, яка зможе гідно представити Чернігівщину на всеукраїнській спартакіаді. 
 
На змагання прибули понад 25 команд з усіх районів та міст області. Всього у спартакіаді взяло участь майже 450 державних службовця, які змагалися у 6-и видах спорту (міні-футбол, волейбол, настільний теніс, шахи, шашки та перетягування канату).  м. Ніжин також взяло активну участь у Спартакіаді.

Так Наталія Козинець посіла 8 місце у змаганнях з шахів, а збірна команда з волейболу, поборолася за нагороди. У волейбольному турнірі взяло участь 24 команди. Наша команда впевнено переграла Ічнянський, Новгород-Сіверський та Сосницький райони та вийшла у фінал де зустрілася з переможцем останніх років командою Чернігівської Облдержадміністрації.

У запеклій боротьбі, вигравши першу партію, команда м. Ніжина не змогла реалізувати перевагу в очках і поступилася з мінімальним рахунком 2:1 посівши друге місце на Спартакіаді. Склад команди: Павло Глушко, Оксана Сушко, Максим Латарія, Олег Панченко, Валерій Ярмолюк, Андрій Петрух, Сергій Білодід та Олег Ярмак.  

Начальник відділу з питань фізичної культури та спорту
Павло Глушко
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: