Завантаження ...
banner
banner

УТОС візьмуть на баланс Ніжинської громади

Сьогодні на засідання чергової 8 сесії прийняли важливе рішення для Ніжинського осередку УТОСу. Гуртожиток, де мешкають люди з порушенням зору, буде передано на баланс Ніжинської громади.

УТОС, Ніжинський осередок уТОСу, ніжинці, Ніжин, Вікторія Цмінь, благодійність
Сьогодні на засідання чергової 8 сесії прийняли важливе рішення для Ніжинського осередку УТОСу. Гуртожиток, де мешкають люди з порушенням зору, буде передано на баланс Ніжинської громади. Про це повідомила на своїй сторінці громадська активістка Вікторія Цмінь.


Нагадаємо, що боротьба за покращення умов життя людей, що опинилися не потрібними центральному керівництву УТОСу триває з минулого року. Саме тоді Вікторія Цмінь балотувалася у депутати Ніжинської міської ради, але не пройшла за кількістю голосів. Це не зупинило її прагнення покращити життя людей, сумну історію яких вона дізналася під час ведення передвиборчої кампанії, повідомляє mynizhyn.com

Вибори закінчились, але вона продовжила волонтерську діяльність. Збирала кошти для УТОСівців та їх сімей, проводила благодійні акції з Тетяною Вербою з продажем прищіпок, ініціювала закуплення обігрівачів, адже опалення в гуртожитку було відсутнє.

Наразі вона та мешканці гуртожитку УТОСу святкують маленьку перемогу. Гуртожиток, нарешті, взято на баланс ніжинської громади.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: