Завантаження ...
banner
banner

81-річна ніжинка одужала від коронавірусу: подяка ніжинським лікарям

У мережі Фейсбук донька пані Ніни виклала публікацію з подякою лікарям Ніжинської міської лікарні імені Миколи Галицького..

Ніжинська міська лікарня імені Миколи Галицького, Ніжин, Лушнік Ніна Степанівна, 81-річна ніжинка, одужання
Нещодавно ресурс mynizhyn публікував інформацію про сюжет ТСН, який було візнято в інфекційному відділенні Ніжинської міської лікарні.

У сюжеті розповідалося про важку ситуацію з коронавірусом у Ніжині та лікарні зокрема. Нагадаємо, що наразі в лікарні заповнені 100% ліжок і тенденції до зменшення хворих немає.

Читати по темі: Ніжин у сюжеті ТСН

Однією з учасниць сюжету телевізійників була ніжинка Лушнік Ніна Степанівна, 81-річна жінка була найстаршою у відділенні хворою на коронавірус. Також в сюжеті розповідалося, що жінка вже сміється і готується до виписки.
Сьогодні у мережі Фейсбук донька пані Ніни, Наталія Пархоменко виклала публікацію з подякою лікарям Ніжинської міської лікарні імені Миколи Галицького.

Текст публікації нижче:
"Низький уклін лікарям!

Ковід…Я думаю, що така звістка про хворобу рідної людини завжди неочікувана і травматична. А якщо ця людина ще й твоя мама, то страх і непередбачення подальшої ситуації паралізує весь організм. Але, яке велике щастя, коли в такий важкий період  поряд знаходяться уважні професіонали – це наші медики! 

Моїй мамі, Лушнік Ніні Степанівні – пощастило! Вона потрапила на лікування до Ніжинської центральної міської лікарні  ім. М. Галицького, а саме  до інфекційного  відділення.
Вся наша сім'я висловлює великі слова вдячності Шимко Людмилі Миколаївні за уважне ставлення до хворих, людяність, турботу,тепло,моральну підтримку та професіоналізм. Під її керівництвом сформований колектив однодумців-лікарів, медичних сестер, санітарочок, які чітко та оперативно виконують свої обов’язки, Це люди з добрим серцем, з почуттям відповідальності і саме головне – з бажанням допомогти хворим своєю витримкою, терпінням, турботою, розумінням. Висловлюємо щиру подяку всьому колективу інфекційного відділення.
             За те, що ми можем сміятись, радіти,
              І бачити сонце у небі яснім,
              Спасибі Вам, люди у білих халатах,
              Низький Вам, сердечний уклін!"
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: