Завантаження ...
banner
banner

На що у Ніжині витратять кошти від соцугоди з ТОВ "Дружба-Нова"?

Підтримали рішення «Про використання коштів за договором про соціальне партнерство від 03 лютого 2021 року». Ця соціальна угода була заключена між виконавчим комітетом Ніжинської міської ради та ТОВ «Дружба-Нова». Сільськогосподарське товариство виділяє кошти в сумі 850000,00 для розвитку інфраструктури міста.

Ніжин, кошти, соцугода

На засіданні виконавчого комітету Ніжинської міськради, 1 квітня, підтримали рішення «Про використання коштів за договором про соціальне партнерство від 03 лютого 2021 року». Ця соціальна угода була заключена між виконавчим комітетом Ніжинської міської ради та ТОВ «Дружба-Нова». Сільськогосподарське товариство виділяє кошти в сумі 850000,00 для розвитку інфраструктури міста.

Читати також: Ніжинрада хоче купити у ніжинців квартири
Ці кошти будуть розподілені на проведення поточного ремонту фасаду основного корпусу Ніжинської центральної міської лікарні імені Миколи Галицького у сумі 794100,00, де наразі ведеться "Велике будівництво" приймально-діагностичного відділення, але по проекту зовнішні роботи не передбачені.

Решту коштів у сумі 55900,00  направлять на встановлення програмно-апаратного комплексу звукового супроводу годинника на центральній площі міста.

Джерело: Ніжинрада
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: