Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські підприємці отримали протоколи за порушення карантину

Нещодавно ніжинська поліція склала ряд адміністративних протоколів на порушників обмежень "червоної" зони, повідомляє mynizhyn. Серед них власник одного із спортивних клубів та власник кафе у центральній частині міста.

Ніжин, підприємці, порушення, карантин

Нещодавно ніжинська поліція склала ряд адміністративних протоколів на порушників обмежень "червоної" зони, повідомляє mynizhyn.

Про це повідомляє поліція Ніжина.

Серед них власник одного із спортивних клубів та власник кафе у центральній частині міста. Вони продовжили працювати та приймати відвідувачів, попри заборону.

Читати також: У Ніжині створять додаткову бригаду медиків

Окрім цього, протокол, згідно  ч. 1 ст. 44-3 КУпАП складено відносно представника керівництва одного із магазинів, де покупцям реалізовувалися непродовольчі товари (іграшки).

Всі адміністративні матеріали розглядатиме суд. Нагадуємо, що санкція даної статті передбачає штраф у розмірі від 17 до 34 тис. грн., а відносно посадових осіб – від 34 до 170 тис. грн.

До слова, за порушення вимоги щодо носіння захисних масок/респіраторів у громадському транспорті чи громадських будинках у березні поліцейські  склали 59 протоколів. Кожен порушник уже отримав штраф у сумі від 170 до 255 грн.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: