Завантаження ...
banner
banner

Як Ніжин дотримується карантину перевірили під час рейду

У понеділок, 5 квітня, міський голова Олександр Кодола провів нараду з керівниками ринків, супермаркетів, перевізниками, поліцією, представниками УЖКГ та Б, Держпродспоживслужби та ін. щодо дотримання карантинних вимог у місті Ніжині. На нараді зазначили, що продуктові супермаркети та транспорт...

Ніжин, карантин, рейд

У понеділок, 5 квітня,  міський голова Олександр Кодола провів нараду з керівниками ринків, супермаркетів, перевізниками, поліцією, представниками УЖКГ та Б, Держпродспоживслужби та ін. щодо дотримання карантинних вимог у місті Ніжині.

На нараді зазначили, що продуктові супермаркети та транспорт є місцями масового скупчення людей, а значить там є високі ризики зараження вірусом.  Усім перевізникам і керівникам супермаркетів, ринків, продуктових і непродовольчих магазинів, закладів громадського харчування наголосили на суворому дотриманні та виконанні всіх карантинних вимог. А саме, дезінфікації всіх поверхонь з якими контактують люди. Також необхідно контролювати кількість відвідувачів на торгових площах (1 людина на 20 кв. м), слідкувати за дотриманням соціальної дистанції між відвідувачами, контролювати кількість пасажирів у громадському транспорті (вона не може перевищувати 50% від загальної кількості сидячих місць) та проводити регулярну обробку деззасобами транспорту та торгових площ.

Також міська влада з представниками Держпродспоживслужби, МСП «Варта» та поліції провела рейд щодо дотримання карантинних вимог.  Перевірили, як у магазинах, супермаркетах та на території ЖД вокзалу дотримуються вимог карантину, в тому числі дотримання карантинних норм під час здійснення пасажирських перевезень. 

Перевірили роботу супермаркетів Велмарта, Сільпо, АТБ та ЖД Вокзал  щодо дотримання карантинних заходів у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби. Проведено роз’яснювально-інформаційну роботу.

Мський голова Олександр Кодола позитивно відмітив організацію роботи в супермаркеті Сільпо. Обробляються продовольчі візки та кошики та організовані на належному рівні протиепідемічні заходи.

Mynizhyn за матеріалами Ніжинської міської ради



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: