Завантаження ...
banner
banner

Увага! З 8 квітня у Ніжині знову посилили карантин

Відповідно до протоколу №8 позачергового засідання міської комісії ТЕБ та НС. Додатково до заходів передбачених для «червоного» рівня епідемічної небезпеки посилити протиепідемічні заходи та ЗАБОРОНИТИ на період дії карантину на території Ніжинської територіальної громади

Відповідно до протоколу №8 позачергового засідання міської комісії ТЕБ та НС

Додатково до заходів передбачених для «червоного» рівня епідемічної небезпеки посилити протиепідемічні заходи та ЗАБОРОНИТИ на період дії карантину на території Ніжинської територіальної громади  починаючи з починаючи з 00:00 годин 8 квітня 2021 року:

1. Відвідування закладів освіти незалежно від форми власності її здобувачами, (крім закладів дошкільної освіти);

2. Роботу кінотеатрів.
 
3. Відвідування закладів культури (театри, кінотеатри, музеї, концертні зали та інше);

4. Проведення релігійних заходів на площі  менше 10 квадратних метрів на одну особу, на відкритому повітрі;

5. Проведення масових, спортивних, культурних, рекламних заходів;

6. Відвідування басейнів та спортивно-оздоровчих закладів незалежно від форм власності;

Керівникам підприємств, установ, організацій всіх форм власності з 00 годин 06.04 до 24-00 годин 16.04.2021 року, за можливості, перевести працівників на дистанційну форму роботи, або ж надати їм на цей період відпустки.

Читати також: Увага! З 5 квітня у Ніжині посилено карантин

 На період дії карантинних обмежень:

Керівникам транспортних підприємств по перевезенню пасажирів   дотримуватись карантинних обмежень та наповнюваності згідно кількості посадочних місць передбачених для  кожного виду  транспорту;

Звернути увагу представників різних релігійних конфесій на дотримання заходів карантинних обмежень.

КП «ВУКГ» інформувати відвідувачів міських цвинтарів про дотримання умов виконання протиепідемічних заходів під час перебування .

 Дозволити роботу кав’ярень у режимі «на виніс» (через віконце) за умов:

 - обмеження скупчення людей групами понад 2 (дві) особи;

 - зобов’язати працюючих  (на виніс) слідкувати за дистанцією в черзі, в тому числі на вулиці;

 - обмежити доступ відвідувачів до місць загального користування (лавки, столи, тощо) поблизу торгових точок з метою уникнення скупчення людей поблизу цих точок.

Ніжинському РВП ГУНПУ в Чернігівській області, МР Управлінню ГУ Держпродспоживслужби в області, КП Ніжинської міської ради «Муніципальна служба правопорядку – ВАРТА», робочій групі створеній згідно розпорядження міського голови за № 90 від 24.03.2021р. «Про створення робочої групи для здійснення контролю дотримання вимог обмежень, пов’язаних з запобіганням поширення коронавірусної хвороби СOVID-19», в межах компетенції, забезпечити контроль за дотриманням суб’єктами господарювання та населенням вищезазначених  обмежень на території Ніжинської територіальної громади.

Джерело: Ніжинрада
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: