Завантаження ...
banner

Ніжинців запрошують прикрасити Великоднє дерево до свята

Великодні традиції - ПРИКРАШАЄМО ВЕЛИКОДНЄ ДЕРЕВО РАЗОМ!

Великодні традиції - ПРИКРАШАЄМО ВЕЛИКОДНЄ ДЕРЕВО РАЗОМ, Ніжин, ніжинці
Вже кілька років поспіль ніжинці прикрашають Великоднє дерево святковими писанками, крашанками,  зробленими власними руками. 
Через початок пандемії та карантинні обмеження у 2020 році ВЕЛИКОДНЄ ДЕРЕВО прикрашали в онлайні, повідомляє mynizhyn.com

Цьогоріч,   враховуючи  усі карантинні обмеження, ми  повертаємось  до «живого» прикрашання Великоднього дерева. Дерево знаходиться на початку  центральної алеї Всіхсвятського храму,  зі сторони вул. Гоголівської.

Ніжинське Управління культури і туризму запрошує усіх бажаючих долучитися до  виготовлення писанок для нашого ніжинського ВЕЛИКОДНЬОГО ДЕРЕВА.   

Великоднє дерево  розквітне 29 квітня (четвер)

Після 14.00 збираємось і створюємо разом весняний настрій! Можна передати  свої вироби  представникам Управління культури і туризму (пл. Івана Франка,1,каб. 81( перший поверх),  конт  тел. 0963771108, начальниця Управління культури і туризму Ніжинської міської ради Тетяна Федорівна Бассак. Також ніжинці можуть виготовити прикраси для дерева власноруч та прикріпити  на гілочку дерева свої роботи  29 квітня .  

Разом ми зможемо подарувати святковий настрій та відчуття весняного відновлення!

за матеріалами зі сторінки Тетяни Бассак 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: