Завантаження ...
banner
banner

Студентка Ніжинського університету серед переможців Всеукраїнського конкурсу

ітаємо студентку 4 курсу спеціальності «Соціальна робота» Олесю Шейко та її наукового керівника доцента кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи Володченко Жанну Михайлівну зі здобуттям Диплома ІІІ ступеня Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Актуальні проблеми інклюзивної освіти»!

Ніжин, університет, перемога

Вітаємо студентку 4 курсу спеціальності «Соціальна робота» Олесю Шейко та її наукового керівника доцента кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи Володченко Жанну Михайлівну зі здобуттям Диплома ІІІ ступеня Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Актуальні проблеми інклюзивної освіти».

Читати також: 
Народний хор з Ніжина отримав Гран-прі на міжнародному дистанційному фестивалі-конкурсі

Це вже не перша перемога цього перспективного наукового тандему, але від цього не менш приємна і є результатом кропіткої роботи. Недарма Володченко Ж.М. визнана кращим викладачем року в університеті у науковій роботі зі студентами. Адже до фіналу цього конкурсу потрапила ще одна її підопічна – магістрантка спеціальності «Освітні, педагогічні науки» (Освітня програма «Позашкільна та інклюзивна освіта») Анастасія Литовченко, яка теж представила дослідження на високому рівні.

Джерело: НДУ ім. М. Гоголя
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: