Завантаження ...
banner
banner

З ножем відібрав сумку: у Ніжині чоловік напав на дитину

Співробітники кримінальної поліції Ніжина оперативно затримали 40-річного чоловіка, який з ножем напав на дитину та відібрав у неї сумку з мобільним телефоном. 29 квітня близько 15-ї години до поліції звернулась мешканка Ніжина...

Ніжин, поліція, напад, дитина

Співробітники кримінальної поліції Ніжина оперативно затримали 40-річного чоловіка, який з ножем напав на дитину та відібрав у неї сумку з мобільним телефоном.

29 квітня близько 15-ї години до поліції звернулась мешканка Ніжина, яка повідомила, що на вулиці на її 11-річного сина напав невідомий. Зловмисник погрожував хлопчику ножем та силоміць відібрав його сумку. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Ніжинського районного відділу поліції. 

Читати також: Били, залякували та грабували: у Ніжині затримали групу молодих розбійників

В ході оперативно-розшукових заходів поліцейські того ж дня викрили у скоєному мешканця Вертіївської громади. Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Слідчий відкрив провадження за частиною 1 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій), що карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Нині триває досудове розслідування.

Джерело: Поліція Чернігівщини
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: