Завантаження ...
banner

До ніжинців прийшли газові квитанції з незрозумілими донарахуваннями

До ніжинців прийшли газові квитанції з незрозумілими донарахуваннями фото

У травні деякі ніжинці отримали квитанції, де у графі "Перерахунки" з’явилися певні суми до сплати, походження яких було до кінця не зрозуміле. У багатьох споживачів, які не мають боргів, не отримують субсидії чи не мають пільг, виникло питання, що це за суми?

Зокрема 23 травня у мережі Фейсбук ніжинка Світлана опублікувала світлину своєї квитанції, в якій було нараховано додаткову суму до сплати у розділі "Перерахунки". Жінка стверджує, що не змогла додзвонитися на гарячу лінію "Чернігівгазу" та не розуміє за що нарахувалися додаткові кошти.
Чернігівгаз, перерахунки, донарахування, квитанції, ніжинці, Ніжин
Тема тарифів та нарахувань завжди була болісною для ніжинців, тому містяни активно включилися в обговорення проблеми. Так ніжинка Наталія В. повідомила, що мала таку ж проблему та їй вдалося додзвонитися на гарячу лінію "Чернігівгазу" й отримати роз'яснення.

За словами пані Наталії попередні місяці приймалися до уваги покази споживачів, але для розрахунку оплати нараховували менше спожитих кубометрів газу. Ніжинка дістала квитанції й перевірила: дійсно, в січні витрати склали 200 куб м., а нараховано за 150 куб.м. В лютому так само. "Чому вони так зробили мені не пояснили?" - дивується жінка.

Чернігівгаз, перерахунки, донарахування, квитанції, ніжинці, Ніжин

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: