Завантаження ...
banner

На Ніжинщині завершились навчання 163 батальйону територіальної оборони

На Ніжинщині завершились навчання 163 батальйону територіальної оборони фото

У середу, 26 травня, на території дитячого оздоровчого табору «Пролісок» пройшло урочисте шикування з нагоди завершення навчань 163 батальйону 119-ї бригади територіальної оборони.

Навчання проходили 2 тижні, в яких взяли участь понад 300 резервістів 2 черги особового складу. Половина резервістів, які увійшли до складу батальйону – мешканці Ніжина, в тому числі і представники структурних підрозділів та виконавчих органів виконавчого комітету Ніжинської міської ради.
 
За період навчання військовозобов’язані відпрацьовували та вдосконалювали навички стрільби, колективної та індивідуальної підготовки до охорони важливих об’єктів, пройшли підготовку з розвідки, боротьби диверсійно-розвідувальними групами, набули досвіду у виконанні функціональних обов’язків з організації заходів територіальної оборони та виконували інші поставлені задачі.

Читайте також: Світло-шумові засоби та димові шашки: на території Ніжина проходять навчання тероборони
 
Зі словами вдячності звернулися до військовозобов’язаних секретар міської ради Юрій Хоменко та заступник міського голови Сергій Смага, голова Ніжинської райдержадміністрації Григорій Ковтун, військовий комісар Володимир Якущенко та командир батальйону територіальної оборони району Володимир Жук.

Резервістів привітали із завершеням  військових навчань, подякували за їх патріотизм, стійкість, витримку, відповідальність та за готовність обороняти рідну землю. За добросовісне виконання військового обов’язку резервістам  оголосили Подяки міського голови Олександра Кодоли.
 
За самовіддану та активну діяльність, спрямовану на захист України, свідому громадянську позицію та розвиток територіальної оборони під час навчань військовозобов’язаним вручили відзнаки Ніжинської райдержадміністрації, Ніжинського об'єднаного міського військового комісаріату та присвоїли чергові військові знання.
 
 Джерело: Ніжинрада
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: