Завантаження ...
banner
banner

Ніжинським студентам розповідали про права

Ніжинським студентам розповідали про права  фото

1 червня у Гоголівському корпусі Ніжинського державного університету був проведений флешмоб «Право на безоплатну правову допомогу».

На честь 10-річчя ухвалення Закону України «Про безоплатну правову допомогу» працівники Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (БПД) спільно із громадськими радниками і волонтерами БПД провели інформаційну кампанію.

В сучасних реаліях гостро постала потреба у просвітницькій та інформаційній роботі, щодо підвищення рівня правової обізнаності населення для вирішення життєвих проблем у правий спосіб, забезпечення доступу до правосуддя кожному громадянину, належний правовий захист найбільш вразливих та незахищених верств населення, повідомляє mynizhyn.com з посиланням на Ніжинський місцевий центр з надання БВПД

Сучасне покоління молоді, майбутні правники, що наразі навчаються у Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя, мають усвідомлювати, що саме вони мають велику соціальну та професійну перспективу для втілення цих завдань у життя.

Працівники Ніжинського місцевого центру з надання БПД спільно із громадськими радниками і волонтерами спілкувалися зі студентами, знайомили їх з діяльністю Ніжинського МЦ з надання БВПД, переліком послуг, що надає центр, категоріями осіб, які є суб’єктами права на отримання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги.

За результатом зустрічі із викладачами історико-юридичного факультету отримана домовленість про подальшу співпрацю: проведення правопросвітницьких заходів, переадресацію громадян, проходження практики майбутнім правникам тощо.

Учасниками флешмобу були: директор Ніжинського МЦ з надання БВПД Володимир Бригинець, затупник директора Олена Іванова, заступник начальника відділу по організації надання БВПД та роботи з її надавачами Катерина Карпова, громадські радники та волонтери БПД м.Ніжина , Ніжинського району Олександр Турчин, Каріна Акопян , Андрій Шимко.

За отриманням консультацій та захистом своїх прав звертайтеся до Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (м. Ніжин, вул. Богуна, 8 (3-й поверх) або за телефоном (04631) 7-16-15) та його структурних підрозділів ( бюро правової допомоги ), а також за номером цілодобової телефонної лінії – 0 800 213 103.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: