Завантаження ...
banner
banner

До Ніжина завітала голова Чернігівської ОДА

До Ніжина завітала голова Чернігівської ОДА фото

Сьогодні, 3 червня, до Ніжина з робочим візитом завітала Анна Коваленко, голова Чернігівської обласної державної адміністрації.

Під час зустрічі Анна Коваленко разом з Олександром Кодолою відвідала Ніжинську міську лікарню та перевірила хід виконання реконструкції приймально-діагностичного відділення. Голова Чернігівської ОДА поспілкувалась з представником підрядної організації та начальником управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолієм Кушніренком і висловила свої зауваження щодо реконструкції та строків завершення робіт.

Згодом міський голова Ніжина та голова Чернігівської ОДА обговорили інфраструктурні проєкти, можливості створення авіалогістичного центру в Ніжині, будівництво доріг коштом тісної співпраці Ніжинської міської ради та Чернігівської ОДА.

Зокрема було підняте питання створення державного історико-архітектурного заповідника в Ніжині. Повний пакет документів вже передали в облдержадміністрацію для подальшого лобіювання перед Кабінетом міністрів України та домовились про тісну співпрацю в цьому напрямку.

Також обговорили питання залучення інвестицій та проведення в місті Ніжині регіонального обласного міжнародного інвестиційного форуму за участі латвійських, литовських та естонських бізнесменів і Посольств країн Балтії.

Голова ЧОДА відвідала Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя та картинну галерею. З ректором НДУ Олександром Самойленком і Анною Парубець обговорили можливості щодо залучення коштів для реставрації та дослідження мистецьких творів, які знаходяться в фондах та виставкових залах НДУ ім. М. Гоголя. 

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: