Завантаження ...
banner

Ніжинський центр іноземних мов «Step by Step» переможець Конкурсу «Знак Якості»

Ніжинський центр іноземних мов «Step by Step» переможець Конкурсу «Знак Якості»  фото

Step by Step це школа та курси англійської, німецької та польської мови. Досвід викладання 16 років! За цей час тут навчалось більше 10 000 учнів.

ІМІДЖ

За результатами дослідження і аналізу оргкомітету Компанії «Знак Якості» Центр іноземних мов «Step by Step» в місті Ніжин став Переможцем Конкурсу "Найякісніші послуги і товари 2021 року" в категорії: навчання іноземних мов!

Кожне заняття – це інтерактивна робота за авторськими методиками викладачів, а ще- цікаві ігрові завдання , робота з текстом, аудіо та відео.

Навчання відбувається у приємному та мотивуючому середовищі, з професійними та сертифікованими викладачами, які розуміють потреби студентів та створюють сприятливі умови для подолання бар’єрів і розвитку мовних навичок.

Навчальні класи обладнані всім необхідним для проведення ефективних занять.

Також центр Step by Step пропонує підготовку до міжнародних іспитів, онлайн та офлайн заняття для дорослих та дітей.

Наразі у центрі займаються близька 100 дітей відвідуючи онлайн заняттях з усієї України.

Студенти відвідують «Step by Step» з великим задоволенням, оскільки тільки з тут вони мають можливість “прокачати” англійську, німецьку та польську.

Компанія Знак Якості з гордістю вручила керівнику Бедринець Ірині Миколаївні та колективу нагороди: почесний Кубок та Диплом «Знак Якості», а також маркувальний знак «Гарантія Якості»!

Щиро вітаємо і бажаємо багаторічної і продуктивної роботи!

м.Ніжин, вул.. Шевченка,11а

+38 (068) 131-79-49, +38 (096) 722-90-09

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: