Завантаження ...
banner
banner

Таємниці Ніжин-озера будуть розкриті

Таємниці Ніжин-озера будуть розкриті фото

Монголи, знищивши літописний Ніжатин, подолавши найдавнішу переправу через Остер. Де це? Побачите на власні очі!

І не тільки. Адже на шляху ГО "Ніжин-Сканді-Тур" стільки цікавого: дізнаєтеся загадку старої дерев’яної Пантелеймонівської церкви, почуєте як у Ніжині більше сотні років тому передбачали погоду і навіщо колись через пів Ніжина прокопали канаву. Врешті-решт, нікого не залишить байдужою містична краса прадавнього Ніжин-озера. Навіть у найспекотнішу погоду його вода аж крижана. Яку таємницю ховають його холодні й мовчазні хвилі? Чи не мовчазні? Про що вони шепочуть, про що застерігають? Хто вміє слухати – той почує. Хто вміє бачити – той побачить…
* * * * *
ГО "Ніжин-Сканді-Тур" пропонує 13 червня 2021 р. (неділя) здійснити пішохідну сканді-екскурсію Ніжином за новим маршрутом «Таємниче Ніжин-озеро».

Усіх, кого зацікавила дана пропозиція – просимо про це заявити, надіславши повідомлення у Viber’і на вказаний далі номер.
У повідомленні треба вказати 1) про бажання взяти участь у сканді-екскурсії за маршрутом «Таємниче Ніжин-озеро», 2) своє прізвище й ім’я, 3) кількість місць для резервування (також скільки з цих місць дитячі).
За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном 068-9029374 (Viber) (lifecell), 068-3535957 (kyivstar) (Сергій).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: