Завантаження ...
banner
banner

"Комусь знадобилися дошки": вандали викрали лавки з центру Ніжина

"Комусь знадобилися дошки": вандали викрали лавки з центру Ніжина фото

На черговій апаратній нараді комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства», уранці15 червня, заступник начальника Андрій Гомоляко повідомив неприємну новину. У ніч з 14 на 15 червня – у сквері ім. Ю. Лисянського в Ніжині поцупили чотири лавки, що розташовувались на спеціальних тумбах із цегли.

«Ми зі сторожем Управління соцзахисту населення обійшли територію навкруги – сподівалися знайти хоча б якийсь слід зловмисників, але марно. Видно, що викрадачі працювали професійно, із застосуванням робочих інструментів. Певно, комусь ну дуже вже знадобилися ці дошки у господарстві, інакше не бачу сенсу так «підставлятися» – красти комунальне майно прямо в центрі міста», – підкреслює Андрій Олексійович.

Наразі інформацію про крадіжку лавок передано до Управління комунально-житлового господарства та будівництва, яке звертатиметься за допомогою до Нацполіції.

Начальник КП «ВУКГ» Володимир Шпак надав доручення негайно зробити заміри поцуплених лавок та якомога швидше встановити нові, адже центр міста повинен виглядати привабливим.

За матеріалами Валентини Савчук, "Уездные новости"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: