Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські сім'ї запрошують на розпис еко-торбинок

Ніжинські сім'ї запрошують на розпис еко-торбинок  фото

Ніжинський молодіжний центр на чолі з керівницю Анжелою Тимченко разом з Жанною Володченко, викладачкою Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя започаткували у Ніжині батьківські посиденьки - "Батьківський клуб кави".

Приєднатися до веселощів можуть всі бажаючі сім'ї. Клуб кави збирається кожної п'ятниці о 18:00 в приміщенні Молодіжного центру за адресою - вулиця Яворського,3 або ж у Гоголівському сквері.

Але не тільки веселощі очікують на батьків. Поки діти розважаються зі спеціалістами, в батьківському колі розглядають гострі теми по вихованню, взаємодії та багато іншого важливого, що спрямовано на полегшення розуміння та виховання батьками дітей! 

18 червня відбудеться 6 зустріч на якій планується сімейний розпис еко торбинок! Записатися на розпис можна за посиланням  https://docs.google.com/forms/d/19UUYIXLRPPenyIPAS8hHJ-1bPRbEF0ezm1iVCXnhdlI/viewform?edit_requested=true !

Читати по темі: Веселощі у ніжинському сквері! (відео)

Завітайте до "Батьківського клубу кави", проведіть цікаво дозвілля зі своїми дітьми, адже це абсолютно безкоштовно та дуже корисно!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: