Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині побільшало камер відеоспостереження

У Ніжині побільшало камер відеоспостереження фото

У Ніжинській міськраді пройшла координаційна рада з представниками правоохоронних органів щодо криміногенної обстановки та дотримання правопорядку.

Міський голова Олександр Кодола наголосив, що на вулицях Ніжина збільшили кількість камер відеоспостереження, у тому числі камер з функцією розпізнавання облич і номерних знаків автомобілів. Тепер таких пристроїв у Ніжині 57. Серед них 11 – з додатковими функціями розпізнавання.

Так, за словами очільника громади, до цього року на залізничному вокзалі не було жодної камери відеонагляду. А це ключова станція області.

Начальник Ніжинського відділу поліції Володимир Духно поінформував, що у порівнянні з минулим роком у місті зменшилась кількість злочинів, ДТП, п’яних дебошів. Хоча, за його словами, збільшилась кількість нетверезих водіїв.

Читайте також: Понад мільйон гривень з ніжинського бюджету на відеонагляд

Під час координаційної ради Олександр Кодола обговорив з правоохоронцями і ситуацію щодо вандалізму та крадіжок квітів з міських клумб.

Правоохоронці запевнили, що нетверезих осіб у вечірній час стало менше, завдяки забороні торгівлі спиртними напоями після 22 години вечора.

Також під час засідання обговорили особливості роботи правоохоронців під час святкування Трійці та Дня Конституції України, закупівлю швидких тестів на визначення наркотичних речовин в організмі затриманих і проблеми, пов’язані з паркуванням автомобілів на вулицях міста.

Ще було зазначено про необхідну підтримку нацполіції під час заходів боротьби з паркуванням автомобілів не за правилами у Ніжині. На жаль, водії часто залишають свої автомобілі там, де це не дозволено правилами дорожнього руху та на тротуарах і проїжджій частині. Особливо в зимовий період такий спосіб паркування доставляє багато клопоту при чищенні вулиць від снігу. 

За матеріалами Ніжинради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: