Завантаження ...
banner
banner

Деякі ніжинці шокують своїм "свинством"

Деякі ніжинці шокують своїм "свинством"  фото

Частенько ніжинці люблять нарікати на комунальні служби, розповідати як вони не виконують свої обов'язки й через їх недбалість в нашому місті відсутній порядок та затишок.

Боротьба за чистоту в нашому місті ніколи не припиняється. Для привернення уваги до проблеми благоустрою постійно використовуються різноманітні методи: публікації в соціальних мережах, флешмоби прибирання, заклики до громадськості та публікації у чисельних ЗМІ, повідомляє MYNIZHYN.com

Також нещодавно була створена Муніципальна служба правопорядку "Варта", одним з обов'язків останньої є контроль за ошатністю міста. Але "віз і нині там", до європейської культури деяким ніжинцям дуже далеко.

Читати по темі: Муніципальна варта Ніжина про боротьбу з наркоторгівлею, благоустрій та бабусь

У квітні 2021 року Муніципальна варта прозвітувала про усунення стихійного сміттєзвалища на території колишнього училища по вулиці Незалежності.

Нещодавно муніципальні вартові повторно навідалися до стадіону колишнього училища й були неприємно здивовані. Купи сміття щільно устеляли землю.

На жаль вандалізм та непорядність - звичні норми поведінки для деяких ніжинців.

Варто пам'ятати, чисто в нашому місті стане тоді, коли в головах ніжинців з’явиться світла ідея - кожен з нас відповідальний за наш дім - Ніжин!

Зазначимо, що для оперативного реагування на порушення правил благоустрою треба надіслати повідомлення Муніципальній варті на чат-бота з фотографіями та вказанням локації

Детально про чат-ботів з адресами ресурсів можна ознайомитись за посиланням: Для Ніжинської поліції та Муніципальної варти створено анонімного чат-бота для повідомлень

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: