Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські нечуючі родини відсвяткували День молоді

Ніжинські нечуючі родини відсвяткували День молоді фото

У День Молоді, нечуючі члени Ніжинської ТО УТОГ зі своїми дітьми були запрошені в КЗ Ніжинський міський молодіжний центр. На батьків та дітей очікувало захопливе арт-терапевтичне заняття-розпис еко-торбинок, повідомляє керівниця ніжинського УТОГу Леся Дробна

27 червня у Ніжинському молодіжному центрі було дуже тепло і приємно.Але це не про рівень температури приміщення, а про щирі емоції та радість від спілкування та творчої взаємодії з молодими нечуючими родинами, членами Ніжинської ТО УТОГ.

Батьки та підлітки поринули в світ екологічного арт-терапевтичного заняття і виготовили власноруч свої авторські еко-торбинки. А малеча в цей час бавилась іграми та розмальовками, зазначає КЗ Ніжинський міський молодіжний центр.

Голова організації Леся Дробна розповідає: "Дві години заняття промайнули непомітно швидко, діти навіть не хотіли розходитися. Всі залишилися дуже задоволеними та щасливими."

Колектив Ніжинського молодіжного центру обіцяє найближчим часом придумати ще щось цікавеньке для спільної дії.

Захід став можливим завдяки синергії 2-х проектів соціальної дії,що були підтримані програмою Active Citizens Ukraine від British Council Ukraine у співпраці ГО "Лабораторія Ініціативної Молоді" з Молодіжним центром - "Ніжин_ЕКОдвіж" та "Почуй мене".

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: