Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські жінки зазирнули у свій внутрішній світ

Ніжинські жінки зазирнули у свій внутрішній світ фото

5 червня у приміщенні ніжинського молодіжного центру відбувся психологічний тренінг в межах проєкту «Жінка ХХІ століття», який провела  Оксана Щотка, кандидатка психологічних наук, доцентка кафедри психології Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, психолог-консультант університетського психологічного центру.

Зустріч дозволила налагодити дружні відносини, об'єднати жінок, які відвідуватимуть проєкт «Жінка ХХІ століття». Учасниці проєкту - це творчі, цікаві особистості, представниці з різних сфер зайнятості, зокрема і випускниці нашого університету.  Жінки зазирнули у власний внутрішній світ, спробували подивитися на себе очима інших людей, повідомляє ndu.edu.ua

Учасниці відмічали: цікаві завдання, важливі інсайди, дружню атмосферу та позитивні емоції.

Тренінг проведено в межах довготривалої співпраці кафедри психології, Університетського психологічного центру з відділом у справах сім'ї та молоді виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

Проєкт "Жінка ХХІ століття" відбувається за фінансової підтримки Active Citizens – British Council Британської Ради в Україні, КЗ Ніжинський міський молодіжний центр, ГО "Лабораторія Ініціативної Молоді" та відділу у справах сім'ї та молоді виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: