Завантаження ...
banner

Ніжинцям та гостям міста пропонують "охолодитися" у сквері Гоголя

Ніжинцям та гостям міста пропонують "охолодитися" у сквері Гоголя  фото

Чи знайдеться у Ніжині хоч один мешканець чи гість міста, якому подобається неймовірна спека, що з початку червня й дотепер тероризує місто? Коли стовпчики термометрів сягають позначок в +30,+33,+40 градусів по Цельсію, навряд чи хтось буде себе почувати добре без того, щоб не сховатись у затінку та вжити різних засобів, щоб якось охолодитись.

Працівники комунального підприємства "Виробниче управління комунального господарства" ,як ніхто, розуміють, що таке спека і палюче безжальне сонце. Бо працюють, вони розпочинаючи з 5-6 ранку й до пізнього вечора, приводячи до належного стану благоустрій рідного міста. І саме з метою турботи про городян та туристів, встановили у сквері М. Гоголя, свого роду, імпровізований пристрій для кожного бажаючого просто пройти крізь нього і охолодитись  та трохи збадьоритися. 

Читайте також: Одну з вулиць Ніжина прикрасив квітковий тризуб

Пристрій являє собою підвішений між деревами гнучкий шланг з отворами, крізь які розпилюється звичайна вода до стану легкого водяного і прохолодного туману. Розташований такий "девайс" над центральною алеєю, що починається від вулиці Гоголя та йде до вулиці Батюка.

Відтепер, кожен бажаючий чи звичайний пішохід, що біжить у своїх справах, зможуть у літні спекотні часи просто пройти повз такий "охолоджувальний пристрій" і відчути всі переваги такого ноу-хау в Ніжині від КП "ВУКГ".

Перехожим ідея сподобалася. Деякі з радістю зупинялися і стояли деякий час під освіжаючою вологою. Погодьтеся, гарна ідея у літню спеку!

За матеріалами КП ВУКГ

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: