Завантаження ...
banner
banner

Ніжин - місто небайдужих людей: колектив ніжинського садочка врятував та повернув іноземній студентці пташку

Ніжин - місто небайдужих людей: колектив ніжинського садочка врятував та повернув іноземній студентці пташку фото

На дитячий майданчик дошкільного закладу залетів яскравий, незвичний для нашої фауни птах. "Напевно вилетів з помешкання та заблукав" - подумали працівники ЗДО№ 13 "Берізка" і це дійсно було так.

Яскраво жовта Корела, саме так називається порода птаха, що вилетів з кімнати Сісі Чжу, китаянки-аспірантки Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, повідомляє MYNIZHYN.com

Читати по темі: Студентка з Китаю вподобала ніжинський сканді-тур "На Магерки"

Сісі Чжу вже не сподівалася побачити свого улюбленця, адже пройшло чотири тижні від моменту зникнення Ендрю (саме так кличуть папугу) Достеменно відомо, що за теплої пори ці пташки приєднуються до зграй горобців та інших дрібних пернатих або їх знаходять інші люди та вирішують залишити папужку собі, не замислюючись, що хтось, певно, страждає втративши рідну душу. Тому, зазвичай, декоративні хатні улюбленці не повертаються до своїх господарів. Але не цього разу...

Дружній колектив ЗДО №!3 "Берізка" на чолі з незмінною керівницею - Наталією Миколаївною Примушко прихистив пернатого гостя. Працівники налили йому водички та збігали купили корм, а тим часом Наталія Миколаївна, завідувачка садочком розмістила у соціальній мережі об'яву про знайденого птаха.

Ніжинці підхопили благородну ініціативу і вже за 2 години Сісі Чжу приїхала по свого Ендрю до дошкільного закладу.

Ось, що розповідає Наталія Миколаївна Примушко: "Папуга прилетів спочатку на спортивний майданчик, від дітей не відходив. Гуляв поруч. Вихователі Колесник А.В., БабичА.В., Мархель І.В., Юзвік В.В., кухар Клименко Т.М. спільно з дітками за допомогою сачка помістили гостя в безпечне місце - кліточку для птахів! Потім розпочалися пошуки господарів!

Оголошення на ФБ!

Ніжин - місто небайдужих людей! Скільки пішло коментарів, дзвінків! І ось щаслива зустріч з господинею - аспіранткою з Китаю! Наша Тетяна Миколаївна вже і корм придбала, щоб папуга поїв і про воду потурбувалася! Радості від зустрічі просто не передати - сльози, посмішки, ніжне звертання...було все! І щирі слова вдячності!

Ми всі Садочком 13 "БЕРІЗКА" раділи разом! Папуга і його господиня після чотирьох тижневої розлуки - нарешті РАЗОМ!!!!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: