Завантаження ...
banner
banner

За ціною нижчою за ринкову: у Ніжині для лікарів пологового придбають трикімнатну квартиру

За ціною нижчою за ринкову: у Ніжині для лікарів пологового придбають трикімнатну квартиру  фото

У четвер, 15 липня, на засіданні виконавчого комітету Ніжинради,  прийняли рішення «Про придбання квартири для забезпечення служборвим житлом лікарів КНП «Ніжинський міський пологовий будинок».

Про це повідомляє MYNIZHYN.

Начальниця відділу квартирного обліку, приватизації житла та ведення реєстру територіальної громади Ніжинради Оксана Лях розповіла, що необхідно придбати квартиру у мешканки Ніжина, яка погодилася на продаж за цінами нижчими за ринкові. 

Так, трикімнатну квартиру площею 64, 5 кв. м. у мікрорайоні вулиці Космонавтів придбають за 450 тисяч бюджетних гривень. 

Хто саме з лікарів отримає житло поки невідомо, адже купують на перспективу, щоб виконати програму. Але стояти без господаря квартира, ясна річ, довго не буде. Можливо туди заселиться хтось із  новоприбулих молодих спеціалістів. 

Читайте також: Ніжинці допомогли вирішити проблему з житлом

- Ціни на нерухомість постійно коливаються, - відзначила пані Оксана. – Тому поки є можливість придбати житло дешевше за бюджетні кошти, треба це зробити. 

До слова, генеральний директор Ніжинського пологового Валерій Якуба також ознайомився з квартирою. Помешкання в гарному стані, тепле. Потрібен лише косметичний ремонт. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: