Завантаження ...
banner
banner

Ніжинці отруїлись червоною рибою

У Ніжині зареєстровано спалах гострої кишкової інфекції у побуті. В інфекційному стаціонарі Ніжинської ЦМЛ перебуває і отримують відповідне лікування 5 хворих з діагнозом гострий гастроентероколіт, перебіг захворювання - середньої тяжкості.

У Ніжині зареєстровано спалах гострої кишкової інфекції у побуті. 5 липня за медичною допомогою звернулося 5 осіб. Про це повідомляє Високий Вал з посиланням на представника державної санітарно-епідеміологічної служби Чернігівської області.

В інфекційному стаціонарі Ніжинської ЦМЛ перебуває і отримують відповідне лікування 5 хворих з діагнозом гострий гастроентероколіт, перебіг захворювання - середньої тяжкості.
 
При епідрозслідуванні з'ясовано, що хворі вживали солену червону рибу, привезену господарем з Мурманської області та ним же приготовану 30.06.2015р.
 
Держсанепідслужба в Чернігівській області в межах своєї компетенції проводить протиепідемічні заходи в повному обсязі. Тривають лабораторні дослідження та протиепідемічні заходи, спрямовані на упередження поширення інфекції.
 
Ситуація з цього питання знаходиться на контролі Головного управління Держсанепідслужби України в Чернігівській області.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: