Завантаження ...
banner
banner

Викрадачам дівчинки з Ніжина винесли вирок

Викрадачам дівчинки з Ніжина винесли вирок фото

Ювенальні прокурори Ніжинської окружної прокуратури забезпечили підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом викрадення та незаконного позбавлення волі малолітньої дитини з Ніжина (ч. 2 ст. 146 КК України).

Вироком Ніжинського міськрайонного суду визнано винуватими:42-річного раніше судимого чоловіка та 38-річну жінку. Суд призначив їм покарання: чоловіку у виді 1 року 6 місяців позбавлення волі, жінці - 2 роки позбавлення волі з іспитовим терміном 2 роки.

У судовому засіданні встановлено, що підсудні у січні поточного року в Ніжині викрали дівчинку - племінницю вказаної жінки, та протягом кількох днів незаконно утримували її в одному із сіл Київської області, доки не були виявлені працівниками поліції.

Читати також: Струс мозку та гематоми: біля 35 училища ледь не вбилася 8-місячна дитина (ФОТО, ВІДЕО)

До слова, вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

За матеріалами пресслужби Чернігівської обласної прокуратури

Фото ГУ Національної поліції в Чернігівській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: