Завантаження ...
banner
banner

Олега Гончарука призначили новим військовим комісаром Чернігівської області

Олега Гончарука призначили новим військовим комісаром Чернігівської області фото

Полковника Олега Гончарука призначили військовим комісаром Чернігівщини. 10 серпня його представили особовому складу. Про це повідомляє Чернігівський обласний військовий комісаріат.

Олегу Гончаруку 46 років, родом з Врадіївки, що на Миколаївщині.

До 2013 року обіймав посади від командира навчального взводу 169 навчального центру Сухопутних військ до військового комісара Обухівського районного військового комісаріату. Потім пішов на пенсію, звідки у березні 2014 року його мобілізували на посаду заступника військового комісара Обухівського райвійськкомату.

Протягом 2014 року брав безпосередню участь в АТО ускладі 11 та 25 окремого мотопіхотного батальйону.

В січні 2015 року був призначений на посаду військового комісара Києво-Святошинського районного військового комісаріату Київської області.

Нагадаємо, колишній обласний військовий комісар Чернігівщини Олександр Криворучко звільнився з посади у лютому 2021 року в зв'язку зі справою у сексуальних домаганнях. У цьому його звинуватила підполковник Збройних сил України Ольга Деркач  ще у січні.

Читати по темі: Секс-скандал на Чернігівщині між підполковником та військовим комісаром

Олександр Криворучко звинувачення заперечував.

Згодом стало відомо, що військова служба правопорядку Збройних сил України провела службову перевірку за фактом звинувачень у сексуальних домаганнях. Анонімне анкетування, яке провели в обласному військкоматі, частково підтвердило цю інформацію.

Джерело: suspilne.media

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: