Завантаження ...
banner
banner

Змінено плату за навчання у Ніжинській дитячій хореографічній школі.

Змінено плату за навчання у Ніжинській дитячій хореографічній школі. фото

12 серпня на засіданні виконавчого комітету Ніжинської міської ради прийняли рішення про підвищення щомісячної плати за навчання учнів у спеціалізованому мистецькому навчальному закладі Ніжина.

Про це повідомляє MYNIZHYN.

Зокрема Ніжинська дитяча хореографічна школа подала матеріали на збільшення щомісячної плати за навчання учнів з урахуванням наявної економічної ситуації.

Треба зауважити, що Ніжинська дитяча хореографічна школа знаходиться на самофінансуванні та не залучає кошти з міського бюджету окрім заробітної плати, поїздок та комунальних платежів.

Збільшити плату планується від 15 до 50 гривень, оплата пільгових категорії збережена. Також введений так званий карантинний алгоритм оплати. 

Це означає, що при встановленні в Ніжині червоної карантинної зони та переведені школи на дистанційне навчання оплата встановлюється потижнево та складатиме 50 відсотків від наявної.

Перед розглядом на виконкомі, питання виносили на педагогічну раду за участю батьків учнів, де підвищення цін погодили.

Подібний досвід був відпрацьований у період попередніх карантинних обмежень.

Галина Тимошенко, директорка Ніжинської дитячої хореографічної школи зазначила, що всі очні часи педагоги відпрацьовують з дітьми при пом'якшенні карантинних заходів, тому жодного зловживання правами батьків та дітей не відбувається.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: