Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині почався каштанопад (ФОТО)

У Ніжині почався каштанопад (ФОТО) фото

Ніжином вже давно ведуться розмови щодо доцільності видалення старих зелених насаджень на одній з центральних вулиць міста - Гоголівській.

Нагадаємо, що згідно плану реконструкції видалення потребували старі, хворі каштани, а на їх місце планувалося висадити декоративні клени. 

Противники такої модернізації закликали міську раду зберегти каштати, адже дерева давали не лише прохолоду та затінок у спеку, а й слугували прикрасою вулиці.

Треба зауважити, що обидві сторони конфлікту мали вагомі аргументи на свою користь, але  сьогоднішня подія може змінити рівний розподіл голосів у цьому питанні.

Безпека життєдіяльності - один з пріорітетів керівництва будь-якого міста, а особливо якщо мова про життя дітей.

За повідомленням Ярослава Білана, працівника КП ВУКГ сьогодні в районі ЗОШ№10 відбулася надзвичайна подія. Хворий та трухлий каштан впав на проїжджу частину прямісінько на світофорі, яким, у період навчання, переміщаються діти - учні ЗОШ №10

"Каштанопад на вул. Московський. Ну от дорогі ніжинці, з виду ніби живе дерево, а в середині повністю мертвий каштан, обламався о 8:30 на пішохідний перехід до 10 школи та проїжджу частину. Добре, що це сталося перед першим вереснем і ніхто не постраждав. Тому будьте обережні проходячи по вул. Гоголівська. Кп "ВУКГ" повнісю видалило дерево та ще одну суху липу поруч щоб містяни були в повній безпеці."

Чи готова громада ризикнути та залишити каштани на Гоголівській, адже поряд ЗОШ№7 і питання в безпеці дітей стоїть дуже гостро!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: