Завантаження ...
banner
banner

По Ніжину курсуватиме більше патрулів

По Ніжину курсуватиме більше патрулів  фото

Від початку серпня по Ніжину та району сталося шість дорожньо-транспортних пригод. 

Про це на оперативній нараді у Ніжинраді у понеділок, 16 серпня, розповіла начальниця сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко, повідомляє MYNIZHYN.

Так,12 серпня, близько пів на дванадцяту годину ночі на вул. Шевченка 22-річний водій автомобіля «БМВ» здійснив наїзд на 28-річного пішохода. За попередньою інформацією, останній раптово вибіг на проїжджу частину поза межами пішохідного переходу. В результаті потерпілий отримав численні тілесні ушкодження голови, переломи обох колін, щелепи, політравму. Чи мав водій можливість уникнути наїзду встановить слідство.

Читайте також: У центрі Ніжина сталася ДТП: чотири людини в травматології

Вже наступного, після даного інциденту ранку, 13 серпня, близько 11:45 у ДТП на вул. Набережна постраждало одразу четверо. Всі потерпілі не місцеві та їхали на автомобілі ВАЗ 2107. На перехресті з вул. Небесної Сотні у «ВАЗ» в’їхав «Фольцваген пасат», перед цим протаранивши «Шевроле Авео». Всі три водії тверезі, а у потерпілих травми голови та забої. 

Враховуючи таке збільшення кількості ДТП, керівництвом райвідділу прийнято рішення вже від сьогодні збільшити кількість чергових автопатрулів.

У рамках відпрацювання «безпечні дороги», увага поліцейських буде приділятися як водіям так і велосипедистам та пішоходам.

"Закликаємо всіх дотримуватись правил дорожнього руху" - наголосила Інна Іванівна. 
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: