Завантаження ...
banner
banner

Ніжинець Сергій Півень повернувся з баскетбольного турніру в Ромнах з Кубком

Ніжинець Сергій Півень повернувся з баскетбольного турніру в Ромнах з Кубком фото

У змаганнях взяло участь більше 25 команд, з таких міст, як Суми, Конотоп, Миколаїв, Полтава, Ромни, Путивль, Лохвиця. Ніжин представляв начальник міського центру «Спорт для всіх» Сергій Півень.

Турнір проходив в трьох категоріях: U-13, U-15 та дорослій.

У зв’язку з великою кількістю учасників команди були розподілені на групи, після групового етапу відбулися ігри плей-офф.

«Наша команда складалася з гравців з різних міст: Конотоп представляв Роман Соловйов, Ніжин – Сергій Півень, Путивль – Олександр Цвєтков. В 2013—2014 роках ми всі грали за команду БК-Ніжин в Асоціації Аматорських баскетбольних команд України (АБЛ), тому наразі — як «старі добрі друзі» — вирішили зіграти таким складом», — пояснив Сергій Півень.

Без зайвих проблем пройшли груповий етап (виграли 4 гри) та з першого місця вийшли до стадії плей-офф, де почергово обіграли команди з Сум, Конотопа та Ромен.

Найскладніша та принципова гра видалася з командою з м. Ромни, за яку виступали досвідчені гравці з команди СумДУ (Вища ліга України).

«З мінімальною перевагою 11:10 нам вдалося перемогти досвідчених баскетболістів та стати переможцями Кубку міського голови м. Ромни з баскетболу 3 на 3. Отримали Кубок, медалі, грамоти від голови Федерації баскетболу Сумської області. Глибоко вдячні організаторам за запрошення на змагання, а колегам-спортсменам – за цікаву гру», — підкреслив Сергій Півень.

Автор: журналіст сайту «УН» Валентина Савчук

Фото надано Сергієм Півнем

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: