Завантаження ...
banner
banner

Увага! На частині вулиці Гоголя тимчасово обмежено рух

Увага! На частині вулиці Гоголя тимчасово обмежено рух фото

Уранці у середу, 1 вересня, ніжинці не змогли зайти на вулицю Гоголя зі сторони площі Франка. Протоптані до аптеки, банку та інших закладів стежки загородив паркан із сітки.

Про це повідомляє MYNIZHYN.

В Управлінні житлово-комунального господарства та будівництва Ніжинради з цього приводу надали таку інформацію: 

"У зв'язку з проведенням робіт по об'єкту "Капітальний ремонт дороги по вул. Гоголя в м. Ніжин Чернігівської області" з 01.09.2021 року по 15.09.2021 року буде обмежено рух (пішохідний, велосипедний та інших видів транспорту) на ділянці вулиці М. Гоголя від площі ім. І. Франка до скверу Ю. Лисянського".

Хоча раніше прохід був відкритий, на найближчі два тижні його закриють і пройти по Гоголівській зі сторони площі буде неможливо. Все заради безпеки містян, адже нині уздовж зазначеної ділянки прокопана глибока траншея. 

Звісно, окремі сміливці сьогодні зранку намагалися пробратися до банкоматів, аптеки. кафе, перестрибуючи через відкриті виїмки прямо перед працюючою технікою. Закликаємо ніжинців не ризикувати і обходити роботи!

Приміром, до банку можна потрапити, зайшовши з дворів, через господарський вхід. Теж саме стосується низки інших закладів. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: