Завантаження ...
banner
banner

Свято першого дзвоника у ніжинській ЗОШ№10 (ФОТО)

Свято першого дзвоника у ніжинській ЗОШ№10 (ФОТО) фото

До родини Ніжинської ЗОШ №10 прийняли першокласників

Повідомляє MYNIZHYN.com

І цього дня в одній із найбільших шкіл Ніжина, яка входить до сімнадцятки навчальних закладів нашого міста, лунали урочисті слова та привітання з Днем знань.
 
«Дорогі учні, шановні вчителі, батьки, гості, сьогодні на просторому шкільному подвір’ї ми всі разом зібралися на традиційне свято – День знань. Погожий вересневий день нагадує, що вже прийшла пора сісти за парти. Наша шкільна родина поповнилася сьогодні першокласниками. Ми всі раді вітати їх у нашій дружній сім’ї. Бажаю вам, дорогі першокласники, успіхів у навчанні. Сподіваюся, що наша школа стане для вас рідною домівкою. Батькам бажаю натхнення і терпіння. Наша школа завжди готова до співпраці та взаємодії із кожним учасником навчального процесу. Адже тільки у тісній співпраці, разом, ми можемо досягати висот, працюючи на ниві знань», – промовив в.о. директора школи Сергій Никонець, а також побажав міцного здоров’я, благополуччя в родинах, миру на рідній землі та добра.

Першокласники пообіцяли вчитися на відмінно та всюди встигати. Варто сказати, що цього року вперше за парти Ніжинської  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №10 сядуть 129 учнів. Адже всього в цьому навчальному закладі чотири перших класи. Загалом школа є однією із найчисельніших на території громади, адже щороку поріг школи переступає більше тисячі учнів, цього року їх у школі 1016.
 
Завершилося все Першим дзвоником, який урочисто пронесли першокласник і старшокласник. Після цього першачки разом зі своїми класними керівниками вирушили до Країни Знань, де їх чекають цікаві науки та невичерпні знання.

фото автора

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: