Завантаження ...
banner

Рейс ніжинської маршрутки у годину пік прибрали. Яка причина?

Рейс ніжинської маршрутки у годину пік прибрали. Яка причина? фото

Нещодавно на маршруті № 2, який обслуговує віддалений напрямок мікрорайону вулиці Одіївської, відмінили один з рейсів. Жителів мікрорайону таке рішення насторожило, адже це година пік. Люди бояться, що не виїдуть на роботу, бо просто не вмістяться у салоні маршрутки. 

Про це повідомляє MYNIZHYN

"Багато хто хоче дізнатися з яких причин прибрали один рейс цього маршрута. Відмінили рейс, який ходив в 7: 35, а це якраз година пік. Люди їдуть на роботу, дітей везуть в садки і в школи, - написав у соцмережі Артем Кушнеров.

Також люди нарікають, що зранку до автобусу просто не потрапити, а дітей, буквально давить натовп.

На підприємстві "Омнібус Н", яке надає послуги з пасажирського перевезення по маршруту № 2 підтвердили, що рейс дійсно прибрали.

"Раніше ходило три двійки (маршрут № 2- Авт.) і дві одиниці (маршрут № 1 - Авт.) інтервал між автобусами був 12 хвилин. Тепер ходить два автобуси № 2 і два автобуси № 1. Інтервал складає 15 хвилин, - пояснює директор ПП "Омнібус Н" Володимир Дорошенко. - Дане рішення довго відкладали і змушені були його прийняти. Знаємо, що люди не в захваті. Але не маємо іншого виходу. Все через економічні причини. Паливо дуже підскочило у ціні, ми не маємо коштів. щоби підготувати автобуси до зими. Прагнемо досягнути хоч якоїсь рентабельності. Пасажири на цьому маршруті сталі, нових не додається, прибуток теж сталий, а витрати зростають...

Фото на головній Артема Кушнерова

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: