Завантаження ...
banner
banner

Ніжинська вчителька отримала високу нагороду

Ніжинська вчителька отримала високу нагороду  фото

У п'ятницю, 10 вересня, в урядовій Залі урочистих подій будинку офіційних прийомів ДУС ОП України 125 талановитих і успішних, сміливих і незламних українців з усієї держави були відзначені в межах Національного проєкту «Гордість нації». Це воїни і волонтери, громадські діячі та працівники освіти й медицини, підприємці, депутати, працівники сфери культури й економіки. 

Серед учасників церемонії урочистого дійства була й Марущак Світлана Дмитрівна, учитель-методист Ніжинської гімназії № 3, кандидат педагогічних наук, відмінник освіти України.

Читайте також: Ніжинка Лідія Поляк зі спортом дружить з дитинства

Її вшанували Орденом «Гордість нації» (символ народного визнання і подяки) та вручили Почесну грамоту за активну громадську позицію, вагомий внесок у забезпечення розвитку і процвітання держави, сумлінну працю, високий професіоналізм, незламний патріотизм, любов до України та створення її позитивного іміджу. 

Долю та успіхи кожного з нагороджених описано в Книзі пошани «Гордість нації» (том ІІ), яка є продовженням серії видань «Україна й українці – цвіт нації, гордість країни».

Вітаємо креативну ніжинку з високою нагородою! Бажаємо творчого натхнення, міцного здоров’я і втілення мрій і задумів!

За матеріалами Ніжинської гімназії № 3

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: