Завантаження ...
banner

5 причин розмістити своє оголошення через сервіс OO.CN.UA

5 причин розмістити своє оголошення через сервіс OO.CN.UA фото

У кожного з нас час від часу виникає необхідність продати певні товари, розмістивши оголошення.

Для простих людей зазвичай – продати якусь свою гарну, але з певних причин
непотрібну річ, і заробити зайві гроші. А для підприємців – розказати про свої товари чи
послуги, знайти покупців і клієнтів або ж знайти нового робітника.

Зараз, звісно, це робити це стало набагато зручніше, а інтернет-торгівля під час карантину створила ще більше можливостей як для жителів великих міст, так і невеликих сіл. Достатньо мати лише інтернет, для того, щоб не встаючи з дивану чи з-за столу, продати щось або запропонувати власні послуги з будь-якого напрямку.

Все – в одному натисканні кнопки. І одна з таких чарівних «кнопок – онлайн-сервіс OO.CN.UA (Оголошення Онлайн), через який можна швидко і зручно розміщувати свої оголошення відразу на кілька популярних сайтів та газет Чернігівського регіону.
 

Чому варто скористатися саме цим сервісом? У нас є як мінімум 5 відповідей.

1. Максимальне охоплення аудиторії

OO.CN.UA дозволяє за кілька кліків розмістити потрібну інформацію на провідних майданчиках області – як друкованих, так і електронних. Дистанційно ви можете подати інформацію на одну з найбільших українська дошок безкоштовних оголошень OBYAVA.ua, сервісами якої вже користується близько 80 тисяч українців щодня.

Також у списку – популярні інформаційні сайти 0462.ua, gorod.cn.ua, mynizhyn.com та slavutich.cn.ua. Кожен з цих сайтів є лідером у своєму регіоні, і саме тут мешканці Чернігова, Ніжина, Славутича щоденно дізнаються про останні новини.

2. Газети – теж доступні

Крім того, є можливість подати оголошення до друкованих ЗМІ з найбільшими у регіона накладами – газет «Объявления Чернигова», «Весть», «Вісник Ч», «Семь дней», «Гарт», «Славутич інфо» та «Чернігівщина». Кожна з них має свою унікальну і стабільну читацьку аудиторію, яка щиро любить свою газету і довіряє їй. Тому саме газетні оголошення дуже часто набагато ефективніші за інтернет. I якщо раніше, щоб розмістити своє оголошення, треба було зв’язуватися з кожною редакцією окремо, то зараз через сайт OO.CN.UA всього за пару хвилин ви можете розмістити свої оголошення у всіх кращих газетах області. Таким чином, про ваш товар чи послугу дізнається величезна кількість читачів.

3. Це реально просто і дуже зручно

OO.CN.UA – це мінімум клопоту і тяганини і в той же час – максимум зручності і вигоди. Щоб почати користуватися послугами, потрібно пройти просту реєстрацію і натиснути кнопку РОЗМIСТИТИ ОГОЛОШЕННЯ. Далі – пишете текст оголошення, контактний номер телефону та обираєте ті газети і сайти, на яких хочете розмістити свою інформацію. Також можна обрати тип оголошення (просте чи, наприклад, виділене), додати фотографії свого товари і на завершення обрати період у тижнях, на який ви бажаєте розмістити.

4. Все зроблять за вас

Модератори сервісу опрацюють замовлення і оперативно розмістять ваше оголошення на усіх вказаних майданчиках. Тож уся процедура розміщення оголошень займе кілька хвилин – і вашу інформацію миттєво побачать сотні і тисячі потенційних покупців.

Оплатити своє замовлення можна банківської карткою – також швидко і зручно.

5. З Ніжина – на всю область!

Це класна можливість для мешканців Ніжина і ніжинських підприємців заявити і розказати про свої товари на всю Чернігівську область. Не треба нікуди їхати чи дзвонити. Не треба ні з ким домовлятися та контролювати виконання, все зроблять за вас. Ви спокійно працюєте собі в Ніжині, а рекламні оголошення про ваші товари та послуги вже розійшлися по всій області!

***

Швидко та зручно розміщуйте свої оголошення на кращих web-сайтах і газетах Чернігівського регіону та всієї України. Для сотень і тисяч чернігівців сайт оголошень вже став постійним і надійним помічником. Швидко реєструйтесь і швидко продавайте!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: