Завантаження ...
banner

У Ніжині частина мешканців багатоповерхівки три тижні живе без газу

У Ніжині частина мешканців багатоповерхівки три тижні живе без газу  фото

Уже три тижні мешканці дев’яти квартир (під’їзд № 6, корпус № 2) багатоповерхового будинку за адресою вулиця 3-й мікрорайон, 9 живуть без газопостачання. Газ зник ще 28 серпня і відтоді люди не можуть отримати чіткої відповіді, у чому ж причина таких дій з боку газової служби. 

Повідомляє MYNIZHYN.

«Газ відключили без будь-яких попереджень, – жаліються люди. – Ми звернулися на лінію 104, де нам порадили чекати контролерів. Також разом з головою ОСББ зверталися до Центру обслуговування клієнтів, що на Воздвиженській, 4. Там чіткої відповіді знову ж таки не дали. 

За однією з версій, відключили через те, що у однієї з жительок під’їзду борги за газ. За іншою, газу не стало через те що у когось виявили забиту витяжку. Але це все припущення. Чому ніхто не може пояснити причину, що за свавілля? Навіть якщо і борг, чому за одного карають, як в армії, всіх?» 

У квартирах, які залишились без газу, проживають пенсіонери, інваліди, малолітні діти. 

Звісно, відсутність газопостачання створює побутові труднощі. Та найбільше мешканців обурюють дії газовиків, які відключають газ коли заманеться, не пояснюючи причин. 

MYNIZHYN намагається отримати коментар, щодо ситуації в Управлінні зовнішніх комунікацій АТ «Чернігівгаз». 


 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: