Завантаження ...
banner

"Заброшка" біля ніжинської школи наражає дітей на небезпеку

"Заброшка" біля ніжинської школи наражає дітей на небезпеку фото

Ми всі добре пам'ятаємо ситуацію, коли на території недобудови загинули хлопчаки. Їх загибель оплакував не лише Ніжин, а й вся Україна

До сайту MYNIZHYN.com звернулися стурбовані мешканці вулиць Шевченка та Об'їжджої щодо захаращеної будівлі на території, що межує з Ніжинською дитячою хореографічною школою.

Будівля давно перетворилася на сміттєзвалище та місце розпиття алкогольних напоїв, а повз неї постійно переміщаються діти, що йдуть до своїх помешкань після занять в ЗОШ №15 та Ніжинській хореографічній школі.

"Антисанітарія, бруд та нетверезі люди - і це все поруч з дітками. Та ще й сама будівля напіврозвалена, що може трапитися при поєднанні двох складових - невгамовних дітлахів та розваленої будівлі ми всі добре пам'ятаємо. Трагедію 2018 року, коли троє хлопців віком 14, 15 та 16 років загинули під бетонним перекриттям, неможливо забути. Ми дуже боїмося за життя наших дітей", - бідкаються батьки й дивлячись на фотографії цієї території погоджуєшся з ними. 

Нагадаємо, що питання неодноразово намагалися вирішувати депутати Ніжинської міської ради. Зокрема Андрій Гомоляко свого часу заколотив всі отвори будівлі, аби туди не скидали сміття та не проникали діти, але подібна ініціатива проіснувала не довго. Також депутатка Наталія Радченко намагалася розв'язати питання з цієї будівлею та гармидарем навколо неї. Сміття прибрали, а небезпечна будівля, як виявилося, має власника і не може бути демонтована за кошт громади...

Замкнене коло, а тим часом ми добряче ризикуємо життям та здоров'ям ніжинських дітей. Мешканці найближчих будинків та батьки учнів хореографічної школи обурюються цим фактом і сподіваються, що влада вирішить це питання поки не трапилося непоправного.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: