Завантаження ...
banner
banner

Бойкотувати АТБ: чернігівці обурені байдужістю (ВІДЕО)

Бойкотувати АТБ: чернігівці обурені байдужістю (ВІДЕО) фото

У ніч на 2 жовтня в одному з мікрорайонів Чернігова було вбито капітана поліції. Наразі затримано молодиків, які підозрюються у причетності до цієї жахливої події

Читати по темі: Один поліцейський загинув, інший в реанімації: напад на Чернігівських поліцейських

Також, нещодавно стало відомо, що конфлікт з застосуванням сили розпочався ще в приміщенні магазину АТБ, доказом цього слугує запис з камер відеонагляду, які розташовуються безпосередньо в магазині. 

Добре видно, як група осіб нападає на двох поліцейських, але це не найстрашніше в цьому відео. Вражає байдужість працівників магазину АТБ, з якою вони спостерігають за ситуацією. 

Після того, як відео з камер відеонагляду потрапило до мережі, в громаді здійнялася хвиля обурення щодо поведінки працівників магазину.

Зокрема, чернігівець Микита Вікторов заявляє, що буде бойкотувати мережу АТБ після цієї кричущої ситуації. Саме з таким закликом він опублікував пост на своїй сторінці в одній з соціальних мереж.

Публікація швидко поширилася у різні групи та назбирала чимало прихильників. Треба зазначити, що коментатори вкрай негативно поставилися до поведінки співробітників магазину, адже відреагуй охоронці та касири на ситуацію, та викликав поліцію вони могли врятувати батька двох маленьких діток Антона Єрохіна.

Читати по темі: Вбивали і знімали на відео (моторошні кадри 18+)

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: