Завантаження ...
banner
banner

Створять мультик про Ніжин!

Створять  мультик про Ніжин! фото

Вагома для туристичного Ніжина перемога! Тепер про наше унікальне місто кожен зможе дізнатися ще й із мультфільму!

Підведені підсумки Всеукраїнського конкурсу для школярів “Дивомандри. Україна – легенд та міфів країна”, започаткованого телеканалом ПЛЮСПЛЮС у партнерстві з "Освіторією" та Українським культурним фондом. Учасникам конкурсу потрібно було описати та проілюструвати найцікавішу легенду рідного краю так, щоби вона зацікавила мультиплікаторів, і ті перетворили її на мультфільм. Учням 3-Б та 7-Б класів Ніжинської ЗОШ І-ІІІ ст. №15, вихованцям ЗХК "Фітодизайн" НБДЮ це вдалося!
За підсумками конкурсу, подані командами заявки зібрали на інтерактивній Мапі Дивомандрів у першу інтерактивну онлайн-бібліотеку міфів та легенд і розмістили у вільному доступі на сайті https://dyvomandry.com.ua. А за мотивами 10-и найцікавіших міфів і легенд, оголошених переможцями (серед них і наша легенда "Ніжатина Нива та її захисники"), телеканал ПЛЮСПЛЮС створить анімаційний серіал "Дивомандри Україною" з серією про наш древній, але завжди юний Ніжин!  
 
Доречі, це вже буде другий мультфільм, створений за малюнками наших переможців. Перший - "Особлива червона фарба - наша", вийшов на екрани в 2016 році, як один із фільмів серіалу "Це - наше і це - твоє".

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: