Завантаження ...
banner
banner

Рятувальники всієї Чернігівщини з'їхалися до Ніжина

 Рятувальники всієї Чернігівщини з'їхалися до Ніжина фото

12 жовтня в Ніжині на стадіоні "Спартак" пройшов турнір із мініфутболу серед рятувальників на кубок Головного управління ДСНС України у Чернігівській області, який було започатковано в 2018 році.

8 збірних команд, зокрема апарату Головного управління, п'яти Державних пожежно-рятувальних загонів, Аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС в області, а також Спеціального авіаційного загону Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України (м. Ніжин) взяли участь у змаганнях.

У запеклій боротьбі кубок Головного управління здобула збірна 1-го Державного пожежно-рятувального загону (м. Чернігів), яка у фінальному матчі лише по пенальті обіграла команду 2-го Державного пожежно-рятувального загону (м. Корюківка). Основний час закінчився з рахунком 4:4. Цікавим та напруженим став поєдинок і за "бронзу", де зустрілись команди Спеціального авіаційного загону (м. Ніжин) та 4-го Державного пожежно-рятувального загону (м. Ніжин). В основний час переможця також не було визначено - 3:3, а в серії післяматчевих пенальті сильнішими були рятувальники 4 ДПРЗ.

Головний рятувальник області, полковник служби цивільного захисту Роман Гордовий вручив переможцям турніру перехідний кубок, а також всім призерам грамоти та медалі.

Головне управління ДСНС України у Чернігівській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: