Завантаження ...
banner
banner

Ніжинська художниця започаткувала фотопроєкт

Ніжинська художниця започаткувала фотопроєкт фото

КОЛIР ДУШI – це фотопроєкт, створений 2021 року, автором якого є членькиня Нацiональноi спiлки художникiв Украiни, викладачка спецiальностi "Образотворче мистецтво, декоративно-прикладне мистецтво, реставрацiя" Нiжинського фахового коледжу культури i мистецтв iм. М. Заньковецькоi Евгенiя Липовецька.

У цьому проєктi взяли участь викладачi Нiжинського фахового коледжу культури i мистецтв iм. М. Заньковецькоi, що втілили свою сутність в образах, покликаних підкреслити самобутність, внутрішню силу і безмежну красу кожногоз них.
 
Основна мета фотопроєкту КОЛIР ДУШI– оспівування сучасної самобутньої української жінки, берегині традицій, яка стоїть на варті добра і світла, несе в собі пам’ять і мудрість поколінь, випромінюючи щирість, жіночність, ніжність i чоловiка, його силу духу, непорушну волю і внутрішню свободу.
В першiй частинi фотопроєкту вдалося створити 13 неповторних образів і відзняти надихаючi фото.
"КОЛIР ДУШI" популяризує сучасний етно-одяг, як вираз самобутності, відображення етнічних коренів, історичних витоків і неповторних традицій сучасних украiнцiв. Адже ми такі різні і багатогранні, унікальні та кожен по-своєму винятковий. Це i знайшло відображення в сучасних вишитих виробах, створених студентами спецiальностi "Образотворче мистецтво, декоративно-прикладне мистецтво, реставрацiя" Нiжинського фахового коледжу культури i мистецтв iм. М. Заньковецькоi.
Над фотопроєктом працювали:
  • Евгенiя Липовецька - автора проєкта
  • Ярослава Гунько - фотограф
  • Давтян Анюта, Католик Владислава, Евгенiя Липовецька - вiзаж
  • Юрiй Ващенко - дизайн друку
  • Вишитi cукнi та сорочки - дипломнi та семестровi роботи студентiв спецiальностi "Образотворче мистецтво, декоративно-прикладне мистецтво, реставрацiя" Нiжинського коледжу культури i мистецтв iм. М. Заньковецькоi.
 
Детальніша інформація про фотопроєкт – слiдкуйте на сторінці у Фейсбук Евгения Липовецкая
 
Возможно, это изображение (Евгения Липовецкая, цветок и текст)

Возможно, это изображение (3 человека, в том числе Інна Мороз и цветок) 

Возможно, это изображение (3 человека, люди стоят и текст)

Возможно, это изображение (3 человека, в том числе Олена Погребна, люди стоят, на открытом воздухе и текст)

Возможно, это изображение (3 человека и текст)

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: