Завантаження ...
banner

Ніжинських вандалів чекає всенародна слава

Ніжинських вандалів чекає всенародна слава фото

Сьогодні минає рівно п'ять років з того часу, як у Ніжині вперше була встановлена стела "Я люблю Ніжин". На жаль ця прекрасна ініціатива не послугувала довго на благо ніжинської громади.

Ніжинці добре пам'ятають, як вандали понівечили та знищили стелу "Я люблю Ніжин", що знаходилася на Гоголівській та була окрасою нашого міста.

За останні роки вандалізм у Ніжині набув формату пошесті. Невдоволені власним життям, нереалізовані особистості, продовжують виміщати гнів та образу від власної неуспішності на об'єктах ніжинської інфраструктури.

"Дуже сумніваюся, що до нас приїхали мешканці Києва або Чернігова з метою знищення нашого майна", - зазначив в ході проведення оперативної наради міський голова Олександр Кодола та додав -

"Таке відбувається повсякчас з лавочками, дитячими майданчиками, а тепер новенький фонтан на площі та велосипедна станція постраждали від подібних особистостей. Я прошу докладати максимальних зусиль представників національної поліції, муніципальної варти, місцевих ЗМІ та пересічних ніжинців. Ми маємо виявити цих порушників і зробити їх максимально відомими"

Дійсно, якщо вся громада докладе зусиль для викорінення цього ганебного явища у нашому суспільстві, то з часом воно зійде нанівець!

Нещодавно MYNIZHYN.com повідомляв, що на безкоштовній велосипедній станції викрали інструменти.

Читати по темі: Поведінка деяких ніжинців шокує

Днями на новенькому фонтані хтось скрутив водопроводи й частина води була направлена в іншу сторону

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: