Завантаження ...
banner
banner

Зросте вартість проїзду в ніжинських маршрутках

Зросте вартість проїзду в ніжинських маршрутках фото

«Укравтогаз» збільшує вартість своєї продукції, а від так – з 1 жовтня відбулось значне зростання ціни пального. Із 1 жовтня 2021 року вартість CNG в мережі Укравтогазу становитиме 37,68 грн/куб. Причина такого суттєвого зростання – рекордно висока вартість природного газу (29,88 грн/куб).

Головним фактором здорожчання є зростання вартості газу на європейських та, як наслідок, українських біржах.

Таке різке зростання тягне за собою швидке зростання ціни на проїзд у громадському транспорті, надання послуг населенню та частково на харчові продукти.  

Саме таку інформацію було розміщено на сайті ukravtogaz.com, повідомляє MYNIZHYN.com

Сьогодні, 18 жовтня в ході засідання виконавчого комітету ніжинської міської ради було розглянуто звернення від представників ніжинських перевізників ТОВ "Пассервіс" та ПП «Омнібус Н» стосовно збільшення діючого тарифу.

Було наголошено на невідповідності нині діючих тарифів здорожчанню палива. Наразі ціна блакитного палива становить майже 38 грн. 

Взявши до уваги всі факти та перевіривши розрахунки члени виконавчого комітету підтримали рішення про збільшення тарифу на перевезення у ніжинському пасажирському транспорті.

Тариф по ТОВ "Пассервіс" становитиме - 10 грн. ПП «Омнібус Н» - 8.50. Пенсіонери платитимуть 6 грн, а школярі, за умови пред'явлення учнівського, 5 грн.

Тарифи почнуть діяти найближчим часом.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: