Завантаження ...
banner
banner

Першому закладу у Ніжині, який отримав кольори брендбуку міста - рік

Першому закладу у Ніжині, який отримав кольори брендбуку міста - рік фото

Урочисте відкриття  Ніжинського ЗДО «Кручайлик» відбулося 21 жовтня 2020 року -  колишня ЗОШ №8 перетворилася у сучасний навчально-виховний заклад, який став першим закладом у Ніжині, який отримав кольори брендбуку міста (пофарбований фасад). Яскравий, світлий, садочок "Кручайлик" приваблює до себе маленьких мешканців віддаленого мікрорайону міста.  

"З першим днем народження, "Кручайлик"! - так вітає свій заклад, колектив та своїх маленьких вихованців у соцмережі завідувачка закладу Ірина Ухо , - У цей день, рівно рік назад, 21.10.2020 року, на околиці міста в районі Круча відкрився дитячий садок "Кручайлик".

Пройшов лише рік... Це так мало для навчального закладу! Але для нас це був важливий рік - час нашого становлення, набуття досвіду, розвитку, вдосконалення. Нам є над чим працювати, попереду багато планів і цікавих проєктів.

Запорука будь-якої успішної діяльності - це колектив закладу: дружний, творчий, креативний, який любить свою роботу і відповідально до неї відноситься. І я рада, що наш колектив є саме таким! Адже ми всі працюємо задля основної мети - створення комфортних умов для повноцінного гармонійного розвитку дітей!

Тож бажаю закладу завжди бути наповненим щасливим дитячим сміхом, працівникам - задоволення від улюбленої справи, батькам - довіри і співпраці, а маленьким вихованцям - рости здоровими, розумними і щасливими!"

фото Валерія Кичка

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: