Завантаження ...
banner
banner

Іспанський сором по-ніжинськи

Іспанський сором по-ніжинськи фото

Чому виховані та культурні ніжинці відчувають сором за поведінку деяких своїх земляків? Чому є ті, хто дотримується норм етики та моралі, а інші вважають що їм всі винні?

Повідомляє  MYNIZHYN.com

Майно громади, що використовується для проведення реконструкції вулиці Гоголя придбано за кошт платників податків, за наші з вами кошти! Чи має хтось право використовувати їх не за призначенням? Брати що заманеться й коли заманеться? Відповідь очевидна, ні. 

 22 жовтня невідомий чоловік, без жодного докору сумління, посеред білого дня, нахабно крав майно ніжинської громади ВІДРАМИ! На зауваження зі сторони свідків відповідав "На всіх вистачить", повідомляє Вика Патеха, яка зробила світлину цього чоловіка.

Можна виправдовувати поведінку останнього зубожінням, складною ситуацією в державі, байдужістю уряду до проблем простих людей, але вихована та культурна людина ніколи собі подібного не дозволить, якою б важкою не була ситуація.

Держава починається з кожного з нас і власна поведінка - лише наша відповідальність!

MYNIZHYN.com нещодавно повідомляв, що камери відеонагляду на площі зафіксували невідомих зловмисників, які пошкодили новий фонтан. Читати по темі: Ніжинська мунварта просить допомогти з‘ясувати особи зловмисників

Також 18 жовтня під час оперативної наради міський голова Олександр Кодола зауважив, що в місті посилюється робота по виявленню та притягненню до відповідальності ніжинських вандалів!

Читати по темі: Ніжинських вандалів чекає всенародна слава

В цивілізовано суспільстві така поведінка є неприпустимою, сьогодні це будматеріали громади, а післязавтра вихований таким чоловіком син візьме чужий гаманець, зі словами "Ще зароблять!"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: