Завантаження ...
banner

«Чернігівгаз Збут» нарощує обсяги постачання електроенергії для бізнесу

«Чернігівгаз Збут» нарощує обсяги постачання електроенергії для бізнесу фото

ТОВ «Чернігівгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», почала поставки електроенергії бізнес-клієнтам та бюджетним організаціям у квітні 2021 р. і за два квартали (станом на кінець жовтня) збільшила кількість клієнтів майже в 10 разів.

«Обсяг реалізованої компанією електроенергії за шість місяців поточного року зріс більше ніж у 8,5 разів», – зазначив директор компанії директор ТОВ «Чернігівгаз Збут» Іван Луста.

За його словами, клієнти обирають постачальником «Чернігівгаз Збут» через вигідні умови співпраці, зокрема – відсутність штрафів за небаланси для групи Б, можливість сплачувати за послугу розподілу через постачальника, вибір найбільш зручного для конкретного споживача способу оплати з трьох – передплата, подекадна оплата чи післяплата.

Загалом за пів року компанія реалізувала понад 0,4 млн кВт/год. Переважна більшість споживачів, які купують енергоресурс – представники сфери обслуговування й роздрібної торгівлі, решта – харчової та легкої промисловості.

«Представників бізнесу обирають і пакетну пропозицію – газ+електроенергія, акцентував директор ТОВ «Чернігівгаз Збут» Іван Луста, – У цьому разі клієнт економить свій час та ресурси, адже взаємодіє з одним персональним менеджером, який допомагає вирішувати питання по обом енергоресурсам – формує та надсилає рахунки, коригує обсяги, консультує. Вже понад 12% клієнтів, споживачів електроенергії, купують у компанії обидва енергоресурси».

Довідка: ТОВ «Чернігівгаз Збут» працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», який використовують 17 надійних постачальників газу та електроенергії.

Компанія провадить господарську діяльність на підставі ліцензії на постачання природного газу затвердженої постановою НКРЕКП № 653 від 17.05.2017 р. та електроенергії  затвердженої постановою НКРЕКП № 1119 від 17.06.2020 р. Ми обслуговуємо понад 350 тисяч побутових клієнтів, близько 1000 юридичних осіб.

«ТВІЙ ГАЗЗБУТ». Надійний та зручний для кожного.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: