Завантаження ...
banner

Ситуація з COVID-19 у Ніжині погіршилась

Ситуація з COVID-19 у Ніжині погіршилась фото

Ситуація з COVID-19 останнім часом значно погіршується. Збільшилася кількість госпіталізованих пацієнтів з коронавірусною інфекцією з тяжким та надтяжким перебігом хвороби.

Ніжинська ЦМЛ ім. М. Галицького інформує: станом на 8.00 год. 26 жовтня  в лікарні на стаціонарному лікуванні перебуває 117 пацієнтів з підтвердженим лабораторно COVID-19 та 19 пацієнтів з пневмонією.
"Радимо Вам дотримуватися рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України по профілактиці COVID-19 та пройти щеплення.Турбуйтесь про своє здоров’я та здоров’я рідних та близьких Вам людей., - наголошує завідувач інформаційно-аналітичним відділом Григорій  Віротченко .
 
За статистичними даними КНП "Ніжинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" станом на 26.10.2021 р. на амбулаторному лікуванні з діагнозом COVID-19 перебуває 506 пацієнтів, з них: 499 пацієнтів з клінічними проявами, 7 з пневмонією. Всі пацієнти отримують кваліфіковану допомогу від сімейних лікарів. У разі ускладненого перебігу хвороби, відповідно маршруту пацієнта, для госпіталізації викликайте екстренну медичну допомогу!
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: