Завантаження ...
banner
banner

Оковита, сварка, вбивство: чергова біда на Ніжинщині

Оковита, сварка, вбивство: чергова біда на Ніжинщині  фото

До суду скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням 51-річного мешканця м. Носівка у вбивстві чоловіка

Ніжинською окружною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства (ч.1 ст.115 КК України).

Прокуратурою висунуто обвинувачення 51-річному мешканцю  м. Носівка, який наприкінці серпня поточного року, в денний час доби, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння на території домогосподарства місцевого мешканця, з мотивів раніше виниклих неприязних відносин під час сварки, завдав два удари ножем в область живота потерпілому, від яких останній помер на місці події.

На час судового розгляду обвинувачений перебуватиме під вартою.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 115 КК України передбачає покарання у виді позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.
        

За інформацією Ніжинської окружної прокуратури

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: